Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277
Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277 Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277 Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277 Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277 Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277 Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277

Viega Advantix Vario Zuhanylefolyó méretre 30-120cm, 686277

Viega Advantix Vario VG-686277 Zuhanylefolyó méretre vágható alaptest Az egyediség nem csak a formatervezés, hanem adott esetben geometriai méret kérdése is. A Viega Advantix Vario zuhanylef... további információ »


Márka: VIEGA
Cikkszám: 686277V

Leírás

Viega Advantix Vario VG-686277 Zuhanylefolyó méretre vágható alaptest Az egyediség nem csak a formatervezés, hanem adott esetben geometriai méret kérdése is. A Viega Advantix Vario zuhanylefolyó megoldást kínál bármely térbeli helyzetre, milliméterpontosan a kívánt hosszban. Fokozatmentesen rövidíthetö 120-30 cm-es hosszra A szabványos méreteken túl a zuhanylefolyó rugalmasan illeszkedik az épített zuhanyozó architektúrájához teljes, vagy rövidített hosszúságban. A 120 cm hosszú alaptest és a jaróléc milliméterpontosan a tetszőleges hosszra rövidíthető, akár 30 cm-ig. Miután megállapítottuk a szükséges hosszúsagot, a mellékelt gérvágó keret segitségével egy satuban méretre vághatjuk a zuhanylefolyót. Nem elhanyagolható szempont, hogy a szakkereskedőnek ezáltal csupán egy méretet kell raktáron tartania. Modern fürdőszobák számára A modern fürdőszoba-tervezés ötletes, minimalista design-megoldásokat igényel. A Viega Advantix Vario zuhanylefolyója megvalósítja ezeket a megrendelői álmokat, mivel puritán esztétikájával optimálisan illeszkedik a Viega Visign-rácsok kínálatába. A mindössze 20 mm széles lefolyóhézag optikai felezését egy 4 mm széles járóléc képezi, amely a megrendelő kívánsága szerint fényes, vagy szálhúzott rozsdamentes acél lehet. Háromszorosan kitüntetett formatervezés Máris három kitüntetés minősíti a darmstadt-i Artefakt Industriekultur iroda által tervezett zuhanylefolyó kiemelkedő formai adottságait: a „reddot design award 2011“, a „Design Plus Preis powered by ISH“, valamint az AIT, ABIT és a xia Intelligente Architektur építészeti szaklapok „Architektur+Technik“ elnevezesű innovációs díja. Az Advantix Vario-t ezenkívül benevezték a „Designpreis Deutschland 2012“ formatervezési díjra is. Burkolás élprofillal, vagy anélkül A Viega Advantix Vario új zuhanylefolyója nemcsak a hosszával, hanem állítható magasságával is képes alkalmazkodni az adott burkolókőhöz. A magasságban fokozatmentesen állítható lábak segítségével a zuhanylefolyó felső éle 95-150 mm között pontosan beállítható a burkolat magasságához. A jaróléc szintbeli beállítását két fokozatmentesen szabályozható támasztóelemmel lehet elvégezni. A lefolyónyílás tetszés szerint ellátható még élprofillal is. Tartós tömörség A Viega gyártmányfejlesztői különösen nagy hangsúlyt fektettek a lefolyóprofil biztonságos, tömör lezárására. A különleges profilú tömítéssel ellátott véglezáróelemek már a felhelyezésükkor vízzáróan illeszkednek a műanyagszelvényhez, melyhez a jobb stabilitás érdekében nem látható helyen még két-két csavar is rögzíti azokat. A víz szivárgása a legnagyobb biztonsäggal ki van zárva.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu