Kolo Nova Pro wc ülőke fém zsanérral, ovális Soft Close M30112000
Kolo Nova Pro wc ülőke fém zsanérral, ovális Soft Close M30112000 Kolo Nova Pro wc ülőke fém zsanérral, ovális Soft Close M30112000

Kolo Nova Pro wc ülőke fém zsanérral, ovális Soft Close M30112000

Kolo Nova Pro duroplaszt WC ülőke Fürdőszobája méretétől függetlenül a Kolo széles termékkínálatában biztosan megtalálja az Önnek tetsző szanitert. Termékei között számos stílusban talál mos... további információ »


Márka: KOLO
Cikkszám: M30112000

Leírás

Kolo Nova Pro duroplaszt WC ülőke
Fürdőszobája méretétől függetlenül a Kolo széles termékkínálatában biztosan megtalálja az Önnek tetsző szanitert. Termékei között számos stílusban talál mosdókat, WC-csészéket, zuhanyszetteket, valamint fürdőszobabútorokat is, melyekkel könnyedén modernné, klasszikussá vagy eredetivé varázsolhatja fürdőszobáját. Szaniterei hosszú élettartamúak, melyet a kiváló minőségű alapanyagok és a folyamatos technológia fejlesztések garantálnak.

A régóta közkedvelt Nova és Nova Top termékcsaládot a Nova Pro sorozat váltotta fel, melynek tagjai között ovális és szögletes formájú mosdók és WC-csészék, valamint vizeldék és bútorok széles választékát találja.

A Click2Clean WC-ülőke a kikattintható fém felfüggesztő elemeknek köszönhetően könnyedén eltávolítható a WC-kagylóról, így a WC-csésze nehezen hozzáférhető része is tökéletesen tisztíthatóvá válnak.

Szögletes forma
Fém zsanérral
Automatikus lecsapódás elleni csillapítással
Click2Clean
Kiváló minőség
Hosszú élettartam

Műszaki adatok
Alapanyag: Kemény duroplaszt
Szín: Fehér

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu