Kolo Nova Pro Junior WC ülőke műanyag zsanérral, duroplasz, 60112000
Kolo Nova Pro Junior WC ülőke műanyag zsanérral, duroplasz, 60112000

Kolo Nova Pro Junior WC ülőke műanyag zsanérral, duroplasz, 60112000

Kolo Nova Pro Junior duroplaszt WC-ülőke Fürdőszobája méretétől függetlenül a Kolo széles termékkínálatában biztosan megtalálja az Önnek tetsző szanitert. Termékei között számos stílusban ta... további információ »


Márka: KOLO
Cikkszám: 60112000

Leírás

Kolo Nova Pro Junior duroplaszt WC-ülőke
Fürdőszobája méretétől függetlenül a Kolo széles termékkínálatában biztosan megtalálja az Önnek tetsző szanitert. Termékei között számos stílusban talál mosdókat, WC-csészéket, zuhanyszetteket, valamint fürdőszobabútorokat is, melyekkel könnyedén modernné, klasszikussá vagy eredetivé varázsolhatja fürdőszobáját. Szaniterei hosszú élettartamúak, melyet a kiváló minőségű alapanyagok és a folyamatos technológia fejlesztések garantálnak.

Alacsonyabb WC-csészét, kisebb előreugrású, fél mosdólábbal kombinálható mosdót is tartalmaz többek között a Kolo Nova Pro Junior/Kind termékcsalád, mely könnyebbé, kényelmesebbé, valamint biztonságosabbá teszi a gyermekek számára a szaniterek használatát. A WC-ülőke anyaga ezüstöt tartalmaz, így meggátolja a baktériumok megtapadását.
Ovális forma
Antibakteriális felület
Műanyag zsanér
Kiváló minőség
Hosszú élettartam


Műszaki adatok
Alapanyag: Duroplaszt
Szín: Fehér
Súly: 1,7 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu