Jika Cubito Pure WC-ülőke Slim, duroplast, rozsdamentes zsanérral, gyorsrögzítésű
Jika Cubito Pure WC-ülőke Slim, duroplast, rozsdamentes zsanérral, gyorsrögzítésű Jika Cubito Pure WC-ülőke Slim, duroplast, rozsdamentes zsanérral, gyorsrögzítésű Jika Cubito Pure WC-ülőke Slim, duroplast, rozsdamentes zsanérral, gyorsrögzítésű

Jika Cubito Pure WC-ülőke Slim, duroplast, rozsdamentes zsanérral, gyorsrögzítésű

Az európai szaniter-kerámia gyártás a cseh Znojmóban kezdődött, a mai napig ebben a gyárban készülnek a Jika termékek. Az itt előállított szaniterek magukban hordozzák az évszázados cseh ker... további információ »


Márka: JIKA
Cikkszám: H8934213000631

Leírás

Az európai szaniter-kerámia gyártás a cseh Znojmóban kezdődött, a mai napig ebben a gyárban készülnek a Jika termékek. Az itt előállított szaniterek magukban hordozzák az évszázados cseh kerámiagyártás minden tudását. A kiváló minőségű nyersanyagoknak és a különleges gyártási technológiának köszönhetően a Jika szaniterek rendkívül tartósak és higiénikusak. A Jika, a Laufen csoport tagjaként, fontosnak tartja, hogy a magas minőséget megfizethető áron biztosítsa vásárlóiknak.

A mai trendek elvárásainak tökéletesen megfelel a Jika Cubito Pure termékcsalád. Tagjait nem csak a jó használhatóság jellemzi, hanem rendkívül esztétikus megjelenés és kiváló minőség is.

- Extra vékony WC-ülőke
- Rozsdamentes acél zsanérokkal rendelkezik
- Antibakteriális duroplast műanyagból készül
- A csomag a rögzítő készletet tartalmazza
- Esztétikus megjelenésű, szögletes forma
- Egyszerűen levehető
- Hosszú élettartam
- Kiváló minőség
- Cseh gyártmány
- 5 év garancia

Műszaki adatok
- Szélesség: 355 mm
- Mélység: 450 mm
- Furattávolság: 155 mm
- Anyaga: Duroplast
- Szín: Fehér
- Súly: 2,2 kg

A kép csupán illusztráció!

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu