VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516

RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516A WC öblítése különösen hatékony, így mindig gyönyörően tiszta lesz. A WC csésze a különleges perem miatt könnyen hozzáférhető a tisztítása során. A lego... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01516

Leírás

RAVAK Uni Chrome WC Rim, fehér X01516
A WC öblítése különösen hatékony, így mindig gyönyörően tiszta lesz. A WC csésze a különleges perem miatt könnyen hozzáférhető a tisztítása során. A legolcsóbb rejtett felfogatású WC a magyar piacon.

A Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul. A fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható. A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk.

A fürdőszobai koncepció tökéletesítése
A Chrome WC-k dizájnja a kiterjedt fürdőszobai koncepcióhoz illeszkedik, így a WC-vel kombinált fürdőszobában is egységes stílust alakíthat ki. Formatervezése továbbá olyannyira modern és univerzális, hogy nagy sikerrel alkalmazható bármilyen új tervezésű fürdőszobában. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

Látható csavarok és hozzáférhetetlen részek nélkül
A tisztaságot sugárzó összképen nem esik csorba, hiszen a WC csésze könnyen tisztítható és külsején nincsenek hozzáférhetetlen részek, ahol idővel megülepedhetne a kosz.

Mindent az egyszerű karbantartásért
A WC csésze falra szerelése által a fürdőszoba vagy WC helység padlója könnyen tisztítható, az öblítést a gyakorlatban jól bevált öblítő rendszer végzi – a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges. A WC csésze így higiénikus, tiszta és könnyen tisztítható marad.

Jellemzők:
- Méretek: 360 x 510 x 350 mm (szélesség / hosszúság / magasság)
- Falra szerelhető, ezért a szokásosnál könnyebb a helyiség tisztítása
- A konzol rejtett, mely így nem rontja a megjelenést
- A különösen hatékony öblítőrendszernek köszönhetően mindig tiszta a WC csésze
- A WC ülőkét nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni
- Clip rendszer - levehető ülőkerész
- Soft Close - lecsapódásgátló mechanizmussal ellátott
- Jótállás: 10 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu