VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223
VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223 VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223

VILEDA Vízkőeltávolító kendő mikroszállal F17223

Mikroszálas törlőkendő titánium kristályokkal. A Vileda Vízkőeltávolító kendő titánium csillagocskáival vegyszer és karcolás nélkül távolítja el a vízkövet! Vizezze be a kendőt, majd a csil... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 141713

Leírás

Mikroszálas törlőkendő titánium kristályokkal.

A Vileda Vízkőeltávolító kendő titánium csillagocskáival vegyszer és karcolás nélkül távolítja el a vízkövet!
Vizezze be a kendőt, majd a csillagos oldallal távolítsa el a vízkövet, a sima felével pedig törölje le a vizet. Az eredmény: csillogó vízkőmentes csap és csempe!
Könnyen megszárad, így hosszú ideig higiénikus marad.

• A titánium csillagok karcolás nélkül eltávolítják a vízkövet –vegyszer nélkül! Vizezze be a kendőt, majd a csillagos oldallal távolítsa el a vízkövet, a sima felével pedig törölje le a vizet. Az eredmény: csillogó vízkőmentes csap, csempe
• Könnyen megszárad, így hosszú ideig higiénikus marad
• Mosógépben mosható
• Méret: 34X33 cm
• Kiszerelés: 1 db/csomag.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu