VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309

RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309Kényeztesse magát a legjobbal. Minőség, ami saját magáért beszél. A krómozott fém fedél modern stílust kölcsönöz a terméknek. A Professional 90... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01309

Leírás

RAVAK Professional 90 zuhanytálca szifon X01309
Kényeztesse magát a legjobbal. Minőség, ami saját magáért beszél. A krómozott fém fedél modern stílust kölcsönöz a terméknek. A Professional 90 zuhanytálca szifon az összes 90 mm átmérőjű zuhanytálcához alkalmas, kivételt a Sabina mélyülőkés zuhanytálca képez. Főleg a Galaxy Pro sorozat zuhanytálcáihoz ajánljuk. A Professional zuhanytálca szifonhoz szűkítő is kapható, amely lecsökkenti a méretbeli különbségeket a RAVAK szifonok (O40 mm) és a lefolyócső (O50 mm) között.

Az univerzális szerelőkészlet, ami RAVAK Professional szilikont, vízvető lécet és szivacscsíkot tartalmaz, a zuhanytálcák rögzítéséhez és tömítéséhez használjuk. Ezzel lehetőség van arra, hogy a zuhanytálcát egyszerűen, igényesen és a csempe megbontása nélkül rögzítsük a falnál. Valamennyi típusú zuhanytálcához alkalmazható. Amennyiben a zuhanytálcát három oldalról csempézett fal veszi körbe szükséges még egy 6/1100-as vízvető léc megvásárlása.

A vízvető lécek a tálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak. A hézagot optimálisan elfedik és tömíti, így sokkal egyszerűbb a tisztítása, mint ha egy egyenetlenül felvitt tömítőanyagot használna, amelyre használat után hamar lerakódik a szennyeződés. A léceket 1100 vagy 2000 mm hosszú és többféle szélességű változatban kínáljuk. Minden zuhanytálcánkhoz használhatóak.

Szifon nélkül egyetlen zuhanytálca sem lenne képes rendeltetése szerint elvezetni a vizet. Mivel a zuhanytálca szilárdan beépített részét képezi a fürdőszobának, csak a legjobb minőségű anyagból készült lefolyót válassza, amely valóban időtálló.

A RAVAK Basic, Standard és Professional zuhanyszifonok 90 mm szélesek és minimum 30 liter/perc vízáteresztést biztosítanak, ezért akár hidromasszázs panellel felszerelt zuhanykabinban is használhatók. Mindegyik RAVAK zuhanytálcaszifon felülről tisztítható - ez a merev rögzítésű zuhanytálcák használatának alapfeltétele. A Professional és Standard szifonok fedelének anyaga különböző. A Professional szifon fedele fém, míg a Standard szifoné krómozott műanyag - ezeket a szifonokat a Galaxy Pro zuhanytálcákhoz javasoljuk. A mélyülőkés Sabina zuhanytálcákhoz az 52 mm átmérőjű lefolyónyílással rendelkező Sabina szifon a megfelelő. A vízelvezetés irányítása ún. ClickClack rendszerrel működik (a szifon tető lenyomásával meggátoljuk a víz távozását, újbéli megnyomásával pedig elindítjuk azt).

Megfelelő vízelvezető képesség
A RAVAK szifonok percenként minimum 30 liter/perc víz elvezetésére képesek. Ez azt jelenti, hogy akár a hidromasszázs panellel felszerelt zuhanykabinokba is gond nélkül beszerelhető.

Könnyen tisztítható
A szifon könnyen hozzáférhető és tisztítható, ezzel hozzájárul az Ön nyugalmához és hosszútávú biztonságához. Nem kell attól félnie, hogy a szifon eltömődik, továbbá hozzáértő szakember keresésével sem kell bajlódnia.

Minden RAVAK zuhanytálcához
A RAVAK szifonok három fajtája kapható. Így biztosítjuk, hogy a zuhanytálcák minden modelljéhez megtalálja a megfelelő lefolyót.

Jellemzők:
- Átmérő: 9 cm
- Magasság: 8,4 cm
- Vízátfolyás percenként: minimum 30 liter
- Fedél: krómozott fém

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu