VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK ROSA II mosdó 60 x 49 cm, fehér XJ201160000

ROSA 600 MOSDÓ A legkedveltebb fürdőszoba koncepció csapatát erősítő mosdó dinamikus modern köntösbe bújtatva még több tárolóhelyet biztosít dolgainak. Tökéletesen kombinálható az új Rosa mo... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: XJ201160000

Leírás

ROSA 600 MOSDÓ
A legkedveltebb fürdőszoba koncepció csapatát erősítő mosdó dinamikus modern köntösbe bújtatva még több tárolóhelyet biztosít dolgainak. Tökéletesen kombinálható az új Rosa mosdó alatti szekrénnyel.


A biztos fogadás
A Rosa sorozat mosdói az azonos nevű, rendkívül népszerű RAVAK márkájú kádak stílusos kiegészítőiként jöttek létre. A mosdó kerek formája kellemes használatot és egyben elegendő rakodófelületet biztosít. A Rosa alapvető koncepciója lehet minden fürdőszobának, ezért a mosdót úgy alakítjuk, hogy többféle térben is megállja a helyét. Illik a sarokba vagy a fal közepére, a hozzá tartozó bútorok átgondolt kínálatának köszönhetően pedig ideális rejtekhelye lehet valamennyi fürdőszobai kelléknek.


Bőséges kínálat
A Rosa mosdót többféle méretben és számos beszerelési móddal kínáljuk. Használhatja külön vagy fürdőszobaszekrénnyel együtt.


Jobbos és balos kivitel
A Rosa fürdőszobai koncepció, a mosdót is beleértve, az aszimmetrián alapul. A koncepció magját az ügyes aszimmetrikus kád alkotja, amelyet a hozzá illő mosdó alakja is követ. A mosdó és a kád nyújtotta lehetőségek teljes kihasználásának érdekében jobbos és balos kivitelt kínálunk. Válasszon az otthoni fürdőszobája nyújtotta lehetőségek alapján!


Elegendő rakodófelület
A Rosa mosdókat úgy terveztük, hogy mosdóterük a lehető legtágasabb legyen, de emellett elegendő rakodófelület is maradjon. Ennek köszönhetően könnyen elhelyezheti rajta legszükségesebb tárgyait, a többit pedig elegánsan elhelyezheti a stílusos szekrényben.


Műszaki adatok:
méretek (sz x mé): 60 x 49 cm
anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
túlfolyó: igen
mosdócsaptelep részére előfúrt nyílás: igen
mosdó alatti szekrény: igen
kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelepek, bútorok, tükör
Csomagolás: raklapon

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu