VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001

RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001A Ceramic O mosdók csábítóan lekerekített formája tökéletes harmóniát alkot és biztonság erzetet kelt. A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiv... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: XJX01160001

Leírás

RAVAK Ceramic O 600 kerámia mosdó XJX01160001
A Ceramic O mosdók csábítóan lekerekített formája tökéletes harmóniát alkot és biztonság erzetet kelt. A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek - időtlen stílus modern designban. A mosdókat magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi, és nagyon könnyen karbantartható. A Ceramic O mosdó kiváló minőségű kerámiából készül és kizárólag mosdópultra helyezhető. A mosdó nem rendelkezik túlfolyóval, ezért csak leeresztő nélküli csapteleppel és hagyományos, fix mosdólefolyóval szerelhető.

Időtlen design
A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek - időtlen stílus modern designban. A mosdókat magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi, és nagyon könnyen karbantartható.

Különböző forma, egységes minőség
A Ceramic O mosdók csábítóan lekerekített formája tökéletes harmóniát alkot és biztonság erzetet kelt. A Ceramic R mosdó követi az egyenes vonalak modern áramlatát. A mosdó a magabiztos megjelenés és a jelenkor designájank egyik legtökéletesebb ötvözete.

Kreatív megjelenés
Kryštof Nosál designer úgy alkotta meg a modern formatervezésű mosdópultra helyezhető Ceramic mosdókat, hogy azok időtlen designja tökéletessé hangolja az összes jelenkori fürdőszobát. A pultra helyezhető kerámia mosdó még évek múltán is fürdőszobája dísze lesz. A Ceramic termékcsalád mosdói tökéletesen megfelelnek a jelenkor esztétikai és gyakorlati követelményeinek.

Mosdópultra helyezhető
A maximális kényelem érdekében a Ceramic mosdókhoz három színváltozatban (fényes fehér, tölgy, dió) és három szélességben (80/100/120) tud mosdópultot választani. A mosdópultok speciálisan impregnáltak a nedvességgel szemben, ezáltal nedves környezetben is helytállnak, kellemesen kiszélesítik a mosdó körüli teret, továbbá új külsővel gazdagítják a fürdőszobát.

Jellemzők:
- Méretek: 60 x 40 x 12 cm
- Anyag: kerámia
- Túlfolyó: nincs
- Kiegészítők: mosdópult, hagyományos fix mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelep
- Jótállás: 5 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu