VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NATURAL DUO 1200 duplamosdó XJO01212000
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NATURAL DUO 1200 duplamosdó XJO01212000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NATURAL DUO 1200 duplamosdó XJO01212000 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NATURAL DUO 1200 duplamosdó XJO01212000

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NATURAL DUO 1200 duplamosdó XJO01212000

NATURAL DUO MOSDÓ Mosdó, mellyel új értelmet kap a közös kézmosás fogalma. Az egyesített mosdótér könnyen karbantartható, emellett elég az egy mosdólefolyó használata. Nem vonja el a figye... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: XJO01212000

Leírás

NATURAL DUO MOSDÓ
Mosdó, mellyel új értelmet kap a közös kézmosás fogalma. Az egyesített mosdótér könnyen karbantartható, emellett elég az egy mosdólefolyó használata.


Nem vonja el a figyelmet - egyszerűen csak szolgál!
A mosdópultra helyezhető, vagy közvetlenül falra szerelhető Natural mosdók illenek minden olyan fürdőszobába, ahol a tárgyak praktikus és stílusos egységet alkotnak. A Natural Dou duplamosdóval új értelmet kap a közös kézmosás fogalma.

Méretek minden fürdőszobába
A bőséges választéknak köszönhetően, az 50 cm szélességtől kezdve a 80 cm-en keresztül egészen a 120 cm szélességű duplamosdóig, a Natural mosdók minden fürdőszoba igényét kielégítik. A mosdó maximálisan tágas, mindkét keze kényelmesen belefér. Csábítóan egyenes vonalai és szögletes, sík belső mosdótere tökéletes harmóniát alkot. 

A duplamosdó sajátos megoldása
A Natural Dou modellje felhagy a mosdótér szokásos ketté osztásával, ami által extra nagy belső teret, valamint rakodófelületet nyerünk. Az egybevont mosdótér könnyen karbantartható, emellett elég az egy mosdólefolyó használata. A Natural mosdók kizárólag túlfolyó nélküli változatban kaphatóak, ezért fix mosdólefolyó használata szükséges.

Progresszív anyag
 A Natural mosdók dolomit alapú keverékből, ún. öntött műmárványból készülnek. Az öntött mosdó előnyei közé tartoznak a letisztult vonalak és sima rakodófelületek, ezenkívül megkönnyíti a termék designjának tökéletes megformálását, valamint nem ad teret a pontatlanságoknak. Ezáltal a mosdóknak kellemes a tapintásuk, ugyanakkor rugalmasak és erősek.

Paraméterek:
méretek (sz x mé): 120 x 45 cm
- anyag: összetett - őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke
- túlfolyó: nem
- mosdócsaptelep részére előfúrt nyílás: igen
- mosdó alatti szekrény: nem
- kiegészítők: mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelepek

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu