KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT
KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT

KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT

KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT !!Újracsomagolt termék!! GENTIANA SZIMMETRIKUS AKRIL SAROKKÁD A tágas akrilkád garantáltan kellemes fürdést biztosít. A... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: R__CG01000000

Leírás

KIÁRUSÍTÁS Ravak Akrilkád, Ravak GENTIANA 150x150 fehér ÚJRACSOMAGOLT
!!Újracsomagolt termék!!

GENTIANA SZIMMETRIKUS AKRIL SAROKKÁD
A tágas akrilkád garantáltan kellemes fürdést biztosít. A Gentiana kád széles pereme elég helyet kínál keze pihentetésére. Kényelmet nyújtó ülőkéje pedig főként a gyermekek körében közkedvelt. A RAVAK sarokkádakat úgy tervezték, hogy akár két személy számára is kényelmes fürdést biztosítsanak.


Öné a tér és az idő
Engedje, hogy a sarokkád magához ölelje és ergonomikus, átgondolt formájával kényeztesse fürdés közben. Állítsa meg az időt kedvesével és élvezzék a pillanatot, ami csak az Önöké. A RAVAK sarokkádakat tágas belső terük és praktikus ülőkéjük teszik jellegzetessé, melyen nemcsak pihenhet, de rakodófelületként is használhat.


Kifinomult részletek
A RAVAK sarokkádak vízfelszín feletti öntött ülőkéje nyugodt üldögélésre, vagy olyan kiegészítők elhelyezésére szolgál, mint a fejtámla, vagy a kapaszkodó, melyek még inkább ellazítják fürdés közben. Apró, ám alapvető alkotóelem a középen elhelyezett lefolyó. Így a kétszemélyes kád mindkét oldalról egyformán kényelmes.


Műszaki adatok:
Méretek: 140x140, 150x150 cm
Anyag: öntött akril
Merevítés: LA - üvegszál
Űrtartalom: 240, 300 l
Kádparaván: nem
jótállás: 10 év - A garancia feltétele az adott kádtípushoz tartozó RAVAK kádlábak használata, valamint a szerelési utasításnak megfelelő telepítés.
Kiegészítők: előlap, kád le- és túlfolyó szett

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu