VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SB CHROME 390 magasszekrény, balos, fehér/fehér X000000542
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SB CHROME 390 magasszekrény, balos, fehér/fehér X000000542 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SB CHROME 390 magasszekrény, balos, fehér/fehér X000000542 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SB CHROME 390 magasszekrény, balos, fehér/fehér X000000542

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SB CHROME 390 magasszekrény, balos, fehér/fehér X000000542

A magasságra orientált szekrény még a kisebb fürdőszobákban is felbecsülhetetlen tárolóhelyet biztosít. A tárgyak elhelyezésére három üvegpolc szolgál. Az SB 390 magas faliszekrény 2/3 és 1/... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X000000542

Leírás

A magasságra orientált szekrény még a kisebb fürdőszobákban is felbecsülhetetlen tárolóhelyet biztosít. A tárgyak elhelyezésére három üvegpolc szolgál. Az SB 390 magas faliszekrény 2/3 és 1/3 arányban egy felső és egy alsó részre van osztva. A felső részben két üvegpolc található, míg az alsó részben csak egy. Összeszerelt állapotban szállítjuk.


Átdolgozott stílus
A Chrome fürdőszobaszekrényeket és tükröket a tervező úgy alkotta meg, hogy harmonizáljanak az azonos nevű mosdók valamennyi méretével és típusával. Egységes jellemzőjük a letisztult stílus és a felhasznált alapanyagok csalhatatlan minősége.


Többféle méretben
A Chrome szekrénysorozat dupla mosdók alá illő nagy szekrényből, a klasszikus mosdók három méretváltozatához való szekrényekből és helytakarékos, leggyakrabban a WC helyiségbe felszerelt, mosdó alatti szekrényből tevődik össze. A Chrome bárhol helytáll, ahol követelmény a stílusos tisztaság és rend.


Szakszerű kialakítás
A Chrome mosdó alatti és magasszekrények speciálisan impregnált anyagból készülnek, amely ellenáll a párás fürdőszobai légkörnek. A bútorok kiváló minőségű fémalkatrészekkel vannak felszerelve, a tervező ügyes elgondolásának köszönhetően pedig praktikus belső elrendezésűek.


Két különböző formatervezés
Mivel a Chrome termékcsalád két különböző kialakítású (kerámia és öntött műmárvány) mosdót foglal magába, a szekrényeknek is alkalmazkodniuk kell hozzájuk.


Jellemzők:
• Méretek (szélesség x mélység x magasság): 39 x 29 x 150 cm
• Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
• Változat: B
• Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér
• Ajtók színválasztéka: fényes fehér

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu