GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32
GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32 GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32 GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32 GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32 GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32

GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32

GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32Fedezd fel a kertészeti innovációt és a kényelmes fűnyírást az okos robotfűnyíróval: GARDENA smart SILENO city 750 robotfűny... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 19113-32

Leírás

GARDENA Smart SILENO Life 750 robotfűnyíró készlet, 22 cm 19113-32
Fedezd fel a kertészeti innovációt és a kényelmes fűnyírást az okos robotfűnyíróval: GARDENA smart SILENO city 750 robotfűnyíró készlet A GARDENA smart systemnek köszönhetően a fűnyíró teljes körűen csatlakoztatható. A smart EasyApp Control segítségével bárhonnan gondozhatod közepes méretű kerted. Ez a hatékony kerti segédeszköz különösen csendes: büszkén vállalja a kategória legjobb, mindössze 57 db(A) zajszintjét, így Te és szomszédaid élvezhetitek a kert nyugalmát, miközben a gép elvégzi a nehéz munkát. A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót, miközben az keskeny helyeken és szűk sarkokban vág, a határoló vezetékek között mindössze 60 centiméter szélességben. A CorridorCut kivezeti a robotfűnyírót a zsákutcákból. Nem kell fáradnod azzal, hogy kézzel újra végignyírd a területet, a robotkertész még a trükkös részekkel is megbirkózik helyetted. A GARDENA smart App egy ütemezési asszisztenssel segít Téged abban, hogy kerted mindig rendben legyen. A robot az ütemtervedhez igazodva, de a SensorControl segítségével maga számolja ki, hogy milyen gyakran kell nyírni a gyepet. A fű növekedésének megfelelően pontosan a legjobb gyakorisággal indul el, ez a hatékony kis kertész csak akkor áll munkába, amikor szükség van rá. Az innovatív foltvágási funkció, a spirálvágás lehetővé teszi, hogy a smart SILENO life más, nehezen hozzáférhető területeken is dolgozhasson. A munka végeztével a smart SILENO life automatikusan visszatér a töltőállomásra. Ezt a strapabíró fűnyírót minden évszakra tervezték, igazi Auto Weather és Terrain hős. A robotfűnyíró érzékeli, ha a talaj fagyos, és szünetelteti a programot, amíg a talaj fel nem olvad. Akár 35 százalékos lejtőkkel és emelkedőkkel is elboldogul. Ez a smart SILENO life számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket a GARDENA smart App segítségével fedezhetsz fel. Az EasyConfig végigvezet a telepítésen, az Auto Schedule azt jelenti, hogy bízhatsz abban, hogy a smart SILENO life tudja, mikor és hogyan kell nyírni a füvet, a SmartHome segítségével pedig hanggal vezérelheted a smart SILENO life-ot az Alexa virtuális asszisztens segítségével. Emellett a növénykönyvtárban mindent megtudhatsz, amit a növények világáról tudni szeretnél. A GARDENA smart termékcsaláddal és a smart SILENO life-al valóban teljes körű smart élményben lehet részed: AZ intelligens robotfűnyíró SILENO.

Jellemzők:
- Munkaterület-kapacitás: 750 m2 ±20%
- Feltöltő rendszer: Automata
- A munkaterület maximális emelkedése: 35 %
- Maximális emelkedés a határvezetéknél: 10 %
- App controlled: GARDENA smart system App (Online regisztráció szükséges, lásd a termékleírást)
- Információs panel: MonoChrome Graphical Display 2,1”
- Időzítő: Igen
- Fogantyú típusa: Integrált
- Firmware Update: USB
- Protection index (IP Code): IPX5
- Átlagos feltöltési idő: 60 p
- Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 65 p
- Vágási rendszer: késtárcsa 3 késsel
- Vágási magasság, min.–max.: 20-50 mm
- Vágási szélesség: 22 cm
- Dual cutting direction: Igen
- Vészjelzés: Igen
- PIN kód: Igen
- Emelésérzékelő: Igen
- Borulásérzékelő: Igen
- Hurokvezeték: 200 m
- Low voltage cable: 5 m
- Rögzítő szegek: 300 db

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu