LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064
LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064 LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064

LEIFHEIT Clean Twist Extra Soft M és ingyen Twist Micro Duo M mop huzat 52064

A LEIFHEIT TWIST extra puha M 52064 forgótisztító készlet praktikus segítséget nyújt neked a lakás padlójának a tisztításához anélkül, hogy a kezed piszkos vízbe kellene meríteni. Ez a készl... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 52064

Leírás

A LEIFHEIT TWIST extra puha M 52064 forgótisztító készlet praktikus segítséget nyújt neked a lakás padlójának a tisztításához anélkül, hogy a kezed piszkos vízbe kellene meríteni. Ez a készlet tartalmaz egy 90-130 centiméter között állítható teleszkópos fogantyút, egy 20 literes vödröt, egy nagy forgókamrát, valamint a fa- és laminált padlókhoz használható standard EXTRA SOFT hüvely mellett a MICRO DUO univerzális hüvelyt is megkapod. A 33 cm-es mop bármilyen típusú padlón használható, a mopfej mozgatható illesztése lehetővé teszi akár nyolc felmosást és könnyű tisztítást kevésbé elérhető helyeken. Mind a fogantyú, mind az rongykorong kompatibilis a Leifheit Click rendszerrel.

- Rotációs tisztítókészlet 33 cm-es rongymosóval
- Praktikus teleszkópos fogantyú 90-130 centiméterre állítható
- A közvetlenül a tengelyen található forgóprés-rendszer vezérlése
- LEIFHEIT TWIST Extra soft M 20 l űrtartalommal vödör atisztítókészlethez, egy fémfogantyúval
- Nagy forgókamra vízpermetvédővel
- Cserélhető extra puha mop hüvely kiváló minőségű mikroszálas anyagból fa- és laminált padlókhoz
- Ingyenes Micro Duo univerzális burkolat minden típusú padlóhoz

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu