EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007
EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007 EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007

EXTOL PREMIUM meleg olvadású ragasztó öngyújtó, 11mm 8899007

A ragasztópisztolyt úgy tervezték, hogy olvadékot és melegen olvadt ragasztót alkalmazzon papír, parafa, fa, bőr, textil, műanyag, kerámia stb. Gyors rögzítésére. . Amikor a fegyver eléri az... további információ »


Márka: EXTOL
Cikkszám: 8899007

Leírás

A ragasztópisztolyt úgy tervezték, hogy olvadékot és melegen olvadt ragasztót alkalmazzon papír, parafa, fa, bőr, textil, műanyag, kerámia stb. Gyors rögzítésére. . Amikor a fegyver eléri az üzemi hőmérsékletet, a fő láng kialszik, és csak egy kisméretű láng marad bekapcsolva. Amikor a hőmérséklet egy bizonyos érték alá esik, a fő láng automatikusan meggyullad és melegíti a fegyvert üzemi hőmérsékletre. Üzemanyagként a pisztoly könnyebb gázt használ, amely könnyen elérhető újságírókban. A pisztoly harmadik generációs töltőszeleppel van felszerelve, amely felesleges veszteségek nélkül biztosítja az egyszerű feltöltést. A tápkábel hiánya növeli a használat kényelmét és a mozgás szabadságát.

Fő előnyei
- lehetőség munkavégzéshez olyan helyekben, ahol nincs elektromos vezeték
- Gumi fogantyú a kényelmesebb és biztonságosabb munka érdekében
- a mechanikus adagolókar lehetővé teszi az olvadt ragasztóanyag érzékeny, folyamatos és pontos adagolását a kívánt helyre
modern töltőszelep

Műszaki paraméterek:
- az olvasztó rudat átmérője: 11 mm - 11,5 mm
- ragasztóképesség: 5 g / perc
- aktiválási idő: kb
- ragasztási hőmérséklet: ~ 150 ° C
- ragasztott anyagok: műanyagok, kerámia, bőr, karton, fa, egyes fémek

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu