SENCOR SRC 170OR rádiós ébresztőóra 35039462
SENCOR SRC 170OR rádiós ébresztőóra 35039462

SENCOR SRC 170OR rádiós ébresztőóra 35039462

A Sencor SRC 170 ébresztőóra stílusos megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 kedvenc csatorna mentési funkcióval, szundi lehetőséggel... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 35039462

Leírás

A Sencor SRC 170 ébresztőóra stílusos megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 kedvenc csatorna mentési funkcióval, szundi lehetőséggel és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumulátorról egyaránt működik.

Beépített rádió FM tuner
Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál.

Szundi funkció
A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni.

Kettős ébresztési rendszer
Az egyes Sencor ébresztőórák két beállítható ébresztési idővel rendelkeznek. Amennyiben Ön vagy partnere más időben szeretne felkelni, csak egyszerűen állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

Jellemzők:
- Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás
- Dátum és év
- LED kijelző
- PLL FM rádió
- Benti hőmérséklet kijelzés
- Kettős, hétvégi funkcióval ellátott ébresztés
- Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés
- Ismételt ébresztés
- Szundi funkció
- Kijelző fényerő beállítás - 3 szint

Tartalék elem 1 x 3 V (CR-2032, az elem nem tartozék)
Tápellátás 230 V / 50 Hz
Méret: 155 x 82 x 72 mm
Tömeg: 388 g

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu