INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP
INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP

INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP

INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NPEz az Intex mega dívány, amely rendkívül kényelmes, minden szobában szemet gyönyörködtető lesz! Műbőrből készült, bársonnyal pelyhesített kivitelben... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 68595NP

Leírás

INTEX Mega Lounge felfújható fotel 68595NP
Ez az Intex mega dívány, amely rendkívül kényelmes, minden szobában szemet gyönyörködtető lesz! Műbőrből készült, bársonnyal pelyhesített kivitelben, a dívány puha tapintású. Barázdált és kontúros kialakításával tökéletesen illeszkedik a testéhez a lehető legnagyobb kényelem érdekében. A hosszú ülőhely lehetővé teszi, hogy játszás, vagy TV nézés közben kinyújtózhasson. Ráadásul, a relaxációs kanapé fel van szerelve egy pohártartóval, ami az italait és rágcsálnivalóit kéznél tarthatja. Ez a mega dívány ideális felfújható kialakításának köszönhetően, illetve a 2 az 1-ben szelepkialakításnak extra széles nyílásokkal a gyors felfújásért és leeresztésért.

Jellemzők:
- 2-az-1-ben szelep extra széles nyílásokkal a gyors felfújásért és leeresztésért
- Műbőr bársonnyal pelyhesített kivitelezésben
- Pohártartóval a kartámlán
- Hosszú ülőhely lábai kinyújtóztatására
- Barázdált és kontúros kialakítás
- Lyukadásmentes kétrétegű erősített laminált aljzattal
- Méret: 86 x 170 x 94 cm
- Anyag: PVC

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu