YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095
YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095

YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095

YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095 Autóba való teljesen automata tartó minősített Qi vezeték nélküli töltéssel, ami akár 10 W teljesítményű gyorstölt... további információ »


Márka: YENKEE
Cikkszám: 30017095

Leírás

YENKEE YSM 610 automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel 30017095
Autóba való teljesen automata tartó minősített Qi vezeték nélküli töltéssel, ami akár 10 W teljesítményű gyorstöltést is támogat. A háromféle rögzítési lehetőségnek hála minden autóba rögzíthető. Könnyen felhelyezhető az üvegre, vagy felszerelhető az autó szellőzőjére. Lehetővé teszi, hogy menet közben minden gond nélkül tölthesd az okostelefonodat. Kezelj egy kézzel és élvezd a vezetés szabadságát.

Hogyan működik?
Egyszerűbb, mint képzelnéd. Nincs szükség érintkezőkre vagy öntapadókra, a készülék behelyezése és a kivétele is teljesen automata. Praktikus készülék, ami kombinál magában egy automata autós tartót és egy Qi vezeték nélküli töltőt. Rugalmas és rengeteg pozicionálási lehetőséggel rendelkezik. Az oldalsó érintőgombok vezérlik a tartó pofáit, és lehetővé teszik, hogy egy kézzel kezelhesd.

A töltés jövője
Próbáld ki a vezeték nélküli töltést 7,5 W és 10 W teljesítményű gyorstöltéssel. Az intelligens chipnek köszönhetően felismeri a készülékedet és optimális teljesítményen indítja el a töltést. Zseniális, ugye? A csúcsteljesítmény elérése és a gyors töltés érdekében elég csatlakoztatni a töltőhöz egy QC 2.0 ill. QC 3.0 technológiával ellátott adaptert, és már száguldhatsz is.

Kompatibilitás és konfiguráció
Forradalom a tartók terén - az automata autós tartó a jövő tartozékaira emlékeztet. Kompatibilis minden olyan Qi szabványú vezeték nélküli technológiával ellátott telefonnal, amelyekbe ezt a technológiát gyárilag beépítették. Ha olyan okostelefonod van, amely még nem rendelkezik a vezeték nélküli töltéshez szükséges tulajdonságokkal, a vezeték nélküli töltéssel való töltéshez olyan vevőkészüléket vagy speciális burkolatot kell használnod, ami lehetővé teszi, hogy ezen az alapzaton keresztül tölthesd.

Komfortos kezelés
A tartó automatikusan zár, nem kell attól félned, hogy az okostelefonod kiesik belőle és egy óvatlan pillanatban eltörik. A töltő érzékeli az idegen tárgyakat, rendelkezik túlmelegedés és bemeneti túlfeszültség elleni védelemmel, és védi a kimenetet a túlárammal szemben. Ez a többszörös védelem abszolút biztonságot garantál útközben, és a vezetés teljes szabadságát anélkül, hogy állandóan ellenőrizned kellene, feltöltött-e már a készüléked. Ha a tartóba olyan tárgyat helyezel, amely nem rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, a töltő oldalán lévő LED-es jelzőfény villogni kezd és a töltés megszakad.

Fedezd fel
A csomag kétféle rögzítést tartalmaz. Rögzítheted a szellőzőnyílásokhoz vagy a műszerfalra, esetleg az autó szélvédőjére. Az üvegre/műszerfalra rögzíthető állítható tartó lehetővé teszi, hogy az igényeid szerinti magasságba és távolságra állítsd a telefont, hogy a kezelés abszolút kényelmes legyen számodra.

Műszaki adatok:
- Bemenet: 5V/2A, 9V/1.67A, USB C
- Kimenet: 5V/1A, 9V/1.2A
- Termékszabvány: Qi
- Töltési távolság: ?10 mm
- A töltés hatékonysága: ?80 %
- Tömeg: 350 g
- Méretek: 114 x 72,5 x 58 mm
- Anyag: ABS + PC
- Az USB C tápkábel a csomag része
- A kábel hossza: 1 m

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu