KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT
KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT

KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT

KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT !!Újracsomagolt termék!! A GARDENA ComfortCut Li Grass Shell és a Comfort Grass ollók használatával a gyep széle... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: R__9858-20

Leírás

KIÁRUSÍTÁS GARDENA ComfortCut Set akkus fűnyírókészlet 9858-20 ÚJRACSOMAGOLT
!!Újracsomagolt termék!!

A GARDENA ComfortCut Li Grass Shell és a Comfort Grass ollók használatával a gyep szélei kényelmesen és pontosan vághatók; és a teleszkópos fogantyúnak és az összekötő kerekeknek köszönhetően még kényelmesebb és függőleges helyzetben is dolgozhat.
Minőségi kések garantálják a tökéletes vágási eredményeket, és a gomb megnyomásával szerszám nélkül szükségessé válhatnak és kicserélhetők; Ily módon könnyen át lehet alakítani az ollót a cserjék fűjébe.
A kerekek lehetővé teszik az akkumulátor lábainak könnyű vezetését a fű mentén. Beépített lítium-ion akkumulátor, karbantartás nélkül. Az akkumulátort bármikor gyorsan be lehet tölteni memóriahatás nélkül. Komplett késszettel és töltővel.

Jellemzők:
- Akku típusa: Li-Ion
- Akku feszültség: 3.6 V
- Akku kapacitás: 3 Ah
- Töltési idő: 3.5 óra
- Munkaszélesség: 8 cm
- Súly: 1.15 kg

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu