GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyíró (akksi nélkül) 9827-55
GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyíró (akksi nélkül) 9827-55 GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyíró (akksi nélkül) 9827-55

GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyíró (akksi nélkül) 9827-55

A magasra nőtt füvet és az elburjánzott növényeket egyszerűen eltakarítja a GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyírója. Az ergonomikusan kialakított markolat és a plusz támasz ... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 9827-55

Leírás

A magasra nőtt füvet és az elburjánzott növényeket egyszerűen eltakarítja a GARDENA PowerCut Li-40/30 akkumulátoros fűszegélynyírója. Az ergonomikusan kialakított markolat és a plusz támasz kényelmes, álló testtartást tesz lehetővé és egyúttal megkönnyíti a gép biztonságos irányítását. A kihajló növényvédő keret védi a virágokat. A markolaton elhelyezett intuitív kezelőfelület gondoskodik a lehető legkényelmesebb munkavégzésről. A fűszegélynyíró könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható, mivel a tengelye kettéosztható. A fűszegélynyíró könnyen karbantartható 40 V*-os és 2,6 Ah-s GARDENA rendszerakkumulátorral üzemel (amely külön kapható). Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető. * A maximális terheletlen kimeneti feszültség 40 V, a névleges feszültség 36 V.


Jellemzők:
• Akkumulátor típusa: Lítium-ion
• Vágási szélesség: 30 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu